04 12 2019
Fasada Roku 2019 – wyróżnienie dla Budimeksu Nieruchomości

Zakończył się konkurs Fasada Roku 2019. Jurorzy wyłonili zwycięzców w 5 kategoriach. Przyznano również 9 wyróżnień. Do tegorocznej edycji konkursu zakwalifikowało się aż 226 elewacji. Budimex Nieruchomości został wyróżniony za współczesne zastosowanie ornamentu i przyjazną w odbiorze formę elewacji budynku osiedla #dobrego (etap III) w Krakowie.

Inne aktualności dla Budimex Nieruchomości

21 05 2020
Stawiamy na bezpieczeństwo
Nie zwalniamy tempa. Prace prowadzimy na wszystkich budowach. - Duży kapitał własny, doświadczenie i tradycja oraz tysiące oddanych mieszkań są [...]
09 04 2020
Zadbaj o bezpieczeństwo swoje i swoich najbliższych!
Pobierz plakat do wydrukowania
14 01 2020
Wywiad z Damianem Kapitanem, prezesem BXN
W wywiadzie z Parkietem prezes Budimeksu Nieruchomości mówi o planach na 2020 rok, rynku i cenach.