21 05 2020
Stawiamy na bezpieczeństwo

Nie zwalniamy tempa. Prace prowadzimy na wszystkich budowach. – Duży kapitał własny, doświadczenie i tradycja oraz tysiące oddanych mieszkań są gwarantami bezpieczeństwa – podkreśla Damian Kapitan, prezes Budimeksu Nieruchomości.

html5 video converter by EasyHtml5Video.com v3.9.1

Kampania pod hasłem „Zawsze bezpiecznie, zawsze pewnie” jest wynikiem badania zachowań kupujących. Widać wyraźną zmianę kryteriów przy wyborze dewelopera. Dziś najważniejsze jest zapewnienie kupującym bezpieczeństwa przy zakupie mieszkania.

– Zauważamy, że klienci jeszcze chętniej niż dotychczas wybierają firmy o mocnej pozycji gotówkowej, którym mogą zaufać. Budimex Nieruchomości jest częścią największego holdingu budowlanego w Polsce – grupy Budimex. Spółka posiada olbrzymi kapitał, nie mając przy tym problemów z płynnością finansową. A to przekłada się na brak zagrożeń dla kupujących. Dzięki temu również bez zakłóceń prowadzimy prace na wszystkich budowach. Mamy materiały, mamy ludzi. Również dostawy są zabezpieczone. Widzą to klienci. Czują się z nami bezpiecznie, ponieważ gwarantujemy im pewny zakup i terminowy odbiór mieszkania – wylicza prezes Damian Kapitan.

Inne aktualności dla Budimex Nieruchomości

09 04 2020
Zadbaj o bezpieczeństwo swoje i swoich najbliższych!
Pobierz plakat do wydrukowania
14 01 2020
Wywiad z Damianem Kapitanem, prezesem BXN
W wywiadzie z Parkietem prezes Budimeksu Nieruchomości mówi o planach na 2020 rok, rynku i cenach.
05 12 2019
Budimex Nieruchomości rozdaje domy na święta!
We Wrocławiu, Poznaniu i Krakowie rusza pilotażowa akcja „Dom na święta”, dzięki której zwierzęta w schroniskach mogą spędzić zimę w ciepłych, [...]