24 02 2020
„Polanka Niemena” – nowe osiedle w Poznaniu

Na poznańskiej Łacinie budujemy nowe osiedle. Będzie nowoczesne, zielone i estetyczne, a mieszkania otrzymają praktyczne rozkłady. Do kupienia są mieszkania od 1- do 5-pokojowych.

Miejsce dla każdego

„Polanka Niemena” położona jest w świetnie skomunikowanym rejonie miasta (autobus, tramwaj). Tu wszystko jest pod ręką – sklepy, piekarnia, apteka czy punkty usługowe. Co więcej, w pobliskich galeriach handlowych można nie tylko zrobić zakupy, ale także skorzystać z oferty kin, basenu czy siłowni. Są także żłobki i przedszkola. Dobrze rozwinięta infrastruktura i bliskość centrum, a jednocześnie niepowtarzalny klimat, to coś, co urzeka w Polance każdego.

Atrakcyjnie i zielono

Największym atutem osiedla będą 3 imponujące dziedzińce. Na każdym zaplanowaliśmy inną strefę – zabawy, rekreacji lub wypoczynku i sąsiedzkich spotkań. A wszystko w otoczeniu spektakularnej zieleni. Co więcej, również dachy będą zielone! Na szczególną uwagę zasługują naprawdę duże odległości pomiędzy poszczególnym skrzydłami budynku. Biel i modna szarość zdominują elewacje, a okładziny o strukturze cegły lub drewna dodadzą budynkom dynamiki.

Zaplanowaliśmy 294 mieszkania. Wszystkie posiadają balkon lub loggię, a te na parterach – ogródek. Z kolei na najwyższej kondygnacji mieszkańcy mogą liczyć na fenomenalne, zielone tarasy.

Zakończenie prac przewidzieliśmy na koniec 2021 roku.

Inne aktualności dla Poznań

25 09 2019
Jeżyce z wielkomiejską zabudową.
Rozpoczynamy budowę mieszkań i apartamentów przy ulicy Dąbrowskiego 87-89 w Poznaniu. Powstaną 272 lokale.
Osiedle Na Smolnej VII
05 06 2019
Dni otwarte os. Na Smolnej VII w Poznaniu!
W weekend 8 i 9 czerwca zapraszamy wszystkich zainteresowanych kupnem mieszkania przy ulicy Smolnej na dni otwarte! Rusza sprzedaż kolejnego [...]
Osiedle Na Smolnej VII
07 05 2019
Rośnie osiedle „Na Smolnej” w Poznaniu